Skip to content

Trainingen met succes

Met succes biedt korte, intensief en to the point trainingen die theorie, tips en handreikingen combineren waarmee je direct aan de slag kunt. De trainingen zijn heel doeltreffend en zetten de deelnemers gegarandeerd in beweging.

De trainingen zijn zowel individueel als incompany te volgen en voornamelijk gericht op het aanscherpen van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Modules

Het huidige trainingsportfolio bevat onder meer:

o Communiceren, Luisteren, Presenteren met succes
o Beginnen, Plannen, Organiseren met succes 
o Profileren, Adviseren, Onderhandelen met succes
o Creatief met succes
o Improviseren met succes
o Veranderen met succes
o Opruimen met succes

Voor wie zijn deze trainingen bedoeld?

Deze trainingen zijn bedoeld voor managers, leidinggevenden, medewerkers en zelfstandig ondernemers die graag meer willen weten, kennis willen opdoen, maar niet teveel tijd kwijt willen zijn. Voor Iedereen die de essentie van deze persoonlijke vaardigheden graag kort en bondig aangereikt krijgt om er zelf verder in zijn of haar proces mee aan de slag te kunnen gaan. Geen langdradige theorie, wel broninformatie, handreikingen, synergie met mededeelnemers en eyeopeners om direct in je eigen werkomgeving mee verder te kunnen.

De trainingen van Met succes onderscheiden zich door de prijs, de compacte vorm, de enthousiaste trainer natuurlijk en door het aan elkaar kunnen koppelen van de diverse modules waardoor je een totaal palet aan persoonlijke vaardigheden kunt volgen of aan je medewerkers kunt aanbieden.

Workshops

Ook het begeleiden van procesverbetering, adoptie en implementatie kunnen we zorgvuldig begeleiden door het organiseren en samenstellen van workshops om de beleving van bepaalde onderwerpen direct toe te passen zodat het precies aansluit bij de gewenste praktijk. Desgewenst kan het trainingsaanbod altijd gecombineerd worden met een coachingstraject. Met succes denkt graag met je mee inzake de ontwikkelen leerbehoefte van jou of je medewerkers.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op: De eerste stap met succes!